Egen forskning

Egen FORSKNING

Denne side er en beskrivelse af min egen forskning. Jeg har arbejdet på omkring 5 forskellige forskningsprojekter. Hvoraf kun 1,5 er udgivet. 

Mit råd er derfor - gør det af interesse. Det du brænder for.

Fra 2010 til NU

Jeg er uddannet læge i 2007. 

Eftersom jeg har været mange steder, og hørt meget, som jeg ikke synes er OK i sundhedssektoren bryder jeg mig ikke om at bruge anden titel end blot læge.

 

Mine forskningsprojekter har jeg lavet forskellige steder i forskellig sammenhæng. Siden det meste forskning i sundhedsvæsenet i Danmark alligevel ender på hylden, uden at blive brugt, har det altid været interessen, frem for prestigen der har drevet mig til forskning.

  •   APS - Oversigtsartikel om autoimmune polyglandulære symptomer. Artikels formål var at blive klogere på årsagen til autoimmune sygdomme opstår. Det var en meget spændende process, som blev publiceret i poster. 

 

  •   Klinisk retningslinje - oversigtsartikel om gravide og negative graviditetsudfald som følge af ergonomiske belastninger i arbejdsmiljøet. Udgivet på www.armoni.dk

 

  •   Metodeartikel - GRADE anvendelse af den metode sundhedsstyrelsen anbefaler til at lave oversigtsartikler i sundhedsvæsenet. Artiklen stilet til ugeskriftet, men ikke fundet interessant nok. Viden fra denne artikel er baggrund for denne hjemme side.

 

  •   Måling af bevægelse med fokus på ensidigt gentagne bevægelser hos SOSU assistenter. Mine resultater igang med at blive sendt afsted, med resultater der modsiger den tilsvarende "førende forskning i DK

 

 

  •   Videre arbejde med måling af bevægelse.... 

Mere om Autoimmune sygdomme

 

Brænder egentlig for at beskrive min meget passionerede proces for at finde ud af hvad der ligger bag autoimmune sygdommes opståen.

Det vil sige jeg snarest vil tilføje det til denne side.

 

Vibeke Sørensen

De andre  SIDER

Til forsiden

Min virksomheds hjemmeside

Forsning for alle

www.vibhouse.dk

E-mail: Vibekes@vibhouse.dk